Elektricien in de gemeente Medemblik: Last van een elektrische storing of is een groepenkast aan vervanging toe? Deze regionaal werkende elektricien is U van dienst met elektro-service in Medemblik! Gespecialiseerd in renovatie en snel herstel door gecertificeerde vakmensen. Het elektrotechnische installatiebedrijf van West Friesland, ook voor de vervanging van bijv. een groepenkast of een uitbreiding hiervan ivm aanschaf zonnepanelen, warmtepomp etc.
Bel elke dag van de week! snel ter plaatse, de scherpste offerte van de elektricien in Medemblik!

7/7 elektro-service voor gemeente Medemblik: bij defect en schade, 0229-317125

Aangesloten partner van elektro-installateur.nl® geeft een unieke garantie op materiaal en uitgevoerde werkzaamheden!

7/7 elektricien Medemblik, gecertificeerd! Bel 0229-317125

Als gecertificeerd elektricien in Medemblik plaatst en repareert men volgens de NEN norm. Zodat u 100% zekerheid heeft dat het werk correct gedaan is en u bent verzekerd van garantie. En alles wordt netjes opgeruimd.

Elektroservice in West Friesland

Al vele jaren levert men elektrotechnische service in de regio West Friesland: een extra groep, verhelpen van storingen, vernieuwen van een installatie, een nieuwe groepenkast, laadpaal, zonnepanelen, airco of hybride warmtepomp etc etc

Storing of kortsluiting? Snel ter plaatse in Medemblik

Meestal binnen 45 min., waar dan ook in de gemeente Medemblik.
Noodvoorzieningen worden direct geplaatst , uw pand is snel weer veilig!
7 dagen per week.

Verlichting inbouwen in Medemblik:

aanleggen van inbouwverlichting Medemblik
lees meer over verlichting installatie in Medemblik:
LED verlichting in Medemblik?
De verlichting in uw woning of bedrijfspand in Medemblik kan veel energie verbruiken. Om uw hoge energierekening omlaag te krijgen kunt u verschillende maatregelen nemen. De simpelste optie: laat lampen niet onnodig aan. Wanneer u gaat slapen of de woning verlaat is er natuurlijk geen reden om verlichting aan te laten. Dit zorgt voor hoge kosten en is bovendien slecht voor het milieu. Gebruik lampen alleen wanneer deze nodig zijn! Een andere optie is het plaatsen van LED verlichting.
Zuinige LED verlichting in huis:
Het vervangen van uw verlichting is een aantrekkelijke oplossing. Tegenwoordig stappen steeds meer huishoudens over op zuinige LED verlichting. Door uw lampen te vervangen door LED zal uw huishouden een stuk minder energie verbruiken. Deze milieuvriendelijke lampen kunnen u een flinke besparing opleveren. Bent u geïnteresseerd in nieuwe verlichting? De ervaren elektriciens van ons bedrijf zijn u graag van dienst. Wij kunnen u van professioneel advies voorzien en uw huidige verlichting in Medemblik vervangen door LED lampen.
Waarom kiest u LED verlichting?
LED verlichting heeft vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:
Soms wel 90% zuiniger dan een traditionele gloeilamp.
Geeft direct licht, in tegenstelling tot spaarlampen.
Wordt niet zo heet als gloei- en halogeenlampen.
Veel langere levensduur.
Tuinverlichting in Medemblik:
Door zijn zuinigheid is LED verlichting bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin. Ook voor het plaatsen van LED lampen in uw tuin kunt u bij ons terecht.
Wilt u LED verlichting laten plaatsen in huis of tuin? Of heeft u problemen met uw huidige LED lampen in Medemblik? Onze elektriciens helpen u graag! Bel 0229-317125. Als Elektricien in Medemblik hebben wij veel ervaring met het aanleggen van LED-verlichting.

Aanleg van tuinverlichting in Medemblik:

tuinverlichting aanleggen Medemblik
tuinverlichting in Medemblik:
LED tuinverlichting in Medemblik?
De verlichting van uw tuin in Medemblik kan veel energie verbruiken.
LED verlichting heeft vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:
Soms wel 90% zuiniger dan een traditionele gloeilamp.
Geeft direct licht, in tegenstelling tot spaarlampen.
Wordt niet zo heet als gloei- en halogeenlampen.
Veel langere levensduur.
Tuinverlichting in Medemblik:
Door zijn zuinigheid is LED verlichting bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin. Ook voor het plaatsen van LED lampen in uw tuin kunt u bij ons terecht.
Wilt u LED verlichting laten plaatsen in de tuin? Of heeft u problemen met uw huidige LED lampen in Medemblik? Onze elektriciens helpen u graag! Bel 0229-317125. Als Elektricien in Medemblik hebben wij veel ervaring met het aanleggen van LED-verlichting.

Stroomstoring in Medemblik:

elektro storing Medemblik
Stroomstoring in Medemblik meer info:
Stroomstoring in Medemblik:
Als de televisie niet meer aangaat, de lichten niet meer werken en de stofzuiger niks meer doet, heeft u mogelijk last van een stroomstoring. Ook in Medemblik komen stroomstoringen voor. Soms alleen in een woning, soms in de hele straat. Kijk eens verderop in de straat of de andere woningen wel stroom hebben.
Als de storing zich niet beperkt tot uw huis, moet de energieleverancier op de hoogte gebracht worden. Als blijkt dat alleen uw woning onderhevig is aan een stroomstoring, kunt u het probleem verder lokaliseren. Wanneer de meterkast op het oog geen problemen heeft, kunt u de stekkerproef uitvoeren om de storing te pin-pointen.
Hulp bij een stroomstoring in Medemblik
Wanneer het niet lukt om het probleem te lokaliseren en op te lossen, is hulp van buitenaf natuurlijk gewenst. Ga niet met oplossingen aan de slag als het probleem niet goed te duiden is. De veiligheid van u en uw woning komt in het gedrang als u een slechte reparatie uitvoert.
Een professionele oplossing is gelukkig in handbereik. Betreft het alleen uw woning? Dan helpen onze vakmensen u graag in Medemblik om de storing te verhelpen.
Twijfel geen moment als u een stroomstoring heeft in Medemblik. We zijn u graag van dienst! Bel NU 0229-317125 voor een afspraak op korte termijn met de elektriciens

Elektra aanleggen of herstellen in Medemblik?
Elektro-installateur.nl® bellen! 0229-317125

Een stroomstoring komt altijd ongelegen. Wij begrijpen dat u bij elektraschade snel geholpen wilt worden. De 7/7 service van elektro-installateur.nl® is dagelijks bereikbaar voor alle reparaties. Onze ervaren elektriciens zorgen ervoor dat uw storing deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is.

Ons elektrotechnisch bedrijf biedt een betrouwbare service bij calamiteiten. Dit betekent dat u ons servicenummer ☎ 0229-317125 elke dag kunt bellen . Ook voor algemene informatie over het vervangen van een groepenkast, aanleg van een laadpaal of inductie kookplaat of onze tarieven »

Airco/hybride warmtepomp installatie in Medemblik:

elektro hybride warmtepomp aansluiten Medemblik
meer over elektrotechnische installatie in Medemblik:
Elektrotechniek in Medemblik
Wij zijn werkzaam als elektrotechnisch installatiebedrijf in Medemblik en omgeving. Een elektromonteur van ons bedrijf kan u van dienst zijn met allerhande werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Samenwerking is een van onze speerpunten: onze elektricien luistert altijd naar de wensen van de opdrachtgever, maar zorgt tegelijkertijd voor deskundig advies. Wij begeleiden u graag bij het totale proces. Of het nu gaat om een installatie in een kleine woning of in een groot bedrijfspand.
Elektrotechniek Medemblik:
Bij elektrotechniek komt enig gevaar kijken. Omdat er met hoge spanningen wordt gewerkt is het aan te raden om een expert in te schakelen. Een professionele elektromonteur kan de werkzaamheden veilig voor u uitvoeren en zorgt er bovendien voor dat de installatie ook in de toekomst veilig blijft functioneren. Bij al ons installatiewerk bent u verzekerd van veilige plaatsing. Wij voldoen aan moderne normen en eisen voor elektromonteurs.
Elektrotechniek Medemblik zonnepanelen, warmtepomp en airco:
In omgeving Medemblik schakelt u voor alles omtrent elektrotechniek onze elektriciens in. Wij leveren een scala aan diensten en installaties. Zo plaatsen wij groepenkasten en verlichting, maar ook zonnepanelen, warmtepomp en airconditioning. Wij zijn gecertificeerd PV installateur en kunnen u van aankoop tot plaatsing van dienst zijn met nieuwe zonnepanelen.
Wilt u een installatie laten uitvoeren, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op via 0229-317125! Als elektricien in Medemblik zijn we u graag van dienst.

(Hybride-} warmtepomp boiler installatie in Medemblik:

warmtepomp boiler installatie in Medemblik
lees meer over boiler installatie in Medemblik:
Boilers , tegenwoordig met een ingebouwde warmtepomp! Veel zuiniger! ++Tekst volgt++
Men staat voor u klaar in West Friesland en helpt u graag met een passend persoonlijk advies.
bel vrijblijvend 0229-317125

Aardlekschakelaar en aardleiding in Medemblik

vervangen van een aardlekschakelaar Medemblik

lees meer over aardleiding en de aardlekschakelaar in Medemblik:
Aardlekschakelaar aansluiten in Medemblik:
Volgens de NEN 1010 is de aanwezigheid van een aardlekschakelaar in nieuwe woningen al sinds 1975 verplicht, en dat is niet voor niets. Een aardlekschakelaar voorkomt namelijk dat u door een huishoudelijk apparaat geëlektrocuteerd kunt worden. Zonder dat u het in de gaten heeft kan een apparaat stuk gaan. Er ontstaat geen kortsluiting dus de stop blijft intact, maar het apparaat staat dan wel onder stroom. Er is dus kans dat u een flinke schok krijgt als u er weer gebruik van wilt maken. Als u er nog geen heeft, raden we u ten zeerste aan om een aardlekschakelaar te laten aansluiten.
Met een aardlekschakelaar bent u verzekerd van veilige elektra. Laat in Medemblik uw aardlekschakelaar installeren door een ervaren elektricien van ons elektrotechnisch bedrijf. U kunt ook zelf uw aardlekschakelaar testen. Een aardlekschakelaar is namelijk voorzien van een testknop. Als u deze indrukt valt de stroom uit. Als dit niet het geval is, is er ergens in uw elektrotechnische installatie iets mis. U kunt dan altijd contact met ons opnemen, zodat uw elektricien uit Medemblik het probleem kan verhelpen.
Aardlekschakelaar aansluiten in Medemblik offerte:
Niet alleen elektriciteit zelf is gevaarlijk, ook de geleiders van stroom kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om elektriciteitssnoeren weg te werken. Wij kunnen u adviseren over veilig wonen en ook de eventuele gevaarlijke situaties voor u oplossen. Naast losse snoeren in uw huis, zijn er misschien ook onbeveiligde stopcontacten. Dat is niet heel erg, als ze tenminste niet op plekken zitten waar uw kinderen gemakkelijk bij kunnen komen. Dan wordt het gevaarlijk. Laat ons daarom uw stopcontacten beveiligen. Dat kan op verschillende manieren: met behulp van afdekplaatjes, losse pluggen of zelfs een kindveilige wandcontactdoos.
Wilt u een offerte om een aardlekschakelaar aan te sluiten in Medemblik? Bel vrijblijvend naar 0229-317125. Elektricien Medemblik staat graag voor u klaar met een passend persoonlijk advies.

Groep of groepenkast uitbreiden / vervangen in Medemblik:

Medemblik: groepenkast nieuw
meer over groep toevoegen en groepenkast vervangen in Medemblik:
Groepenkast in Medemblik:
Voor al het werk aan uw groepenkast schakelt u in Medemblik onze elektriciens in. De groepenkast is een onmisbare schakel binnen uw elektrotechnische installatie: de stroom komt hier binnen en wordt over de woning verdeeld. Een stoppenkast moet daarom in orde zijn om veilig gebruik te kunnen maken van uw elektra. Wij raden dan ook sterk aan om een verouderde groepenkast te vervangen.
Ieder huishouden of bedrijfspand heeft een anders samengestelde groepenkast nodig. Het aanpassen of vervangen van de installatie vereist technische kennis. Wij geven u graag een advies dat bij uw specifieke situatie past. Daarnaast kunnen wij het leveren en het plaatsen van de groepenkast in Medemblik op ons nemen.
Groepenkast in Medemblik vervangen:

groepenkast vervangen in Medemblik
U bent bij ons aan het juiste adres voor het vervangen van stoppen of het vernieuwen van de gehele groepenkast. De regels voor elektra in huis zijn tegenwoordig een stuk strenger. Wanneer er aanpassingen in de groepenkast worden verricht zult u aan de meest recente maatstaven moeten voldoen. Zo moeten alle groepen verplicht worden beveiligd door een aardlekschakelaar wanneer een groepenkast wordt vervangen, uitgebreid of aangepast.
Wij zorgen ervoor dat uw woning in Medemblik aan alle huidige veiligheidsnormen voldoet. Een inspectie van uw huidige groepenkast zal uitwijzen of de installatie nog volstaat. Indien nodig kunnen wij de complete groepenkast vervangen. Wij voorzien u graag van vakkundig advies over veiligheidseisen en voeren werkzaamheden aan uw stoppenkast altijd vakkundig uit zodat u ook op lange termijn veilig stroom kunt gebruiken.
Groepenkast in Medemblik uitbreiden?
De stopcontacten, apparaten en lichtpunten van uw woning in Medemblik zijn verdeeld over verschillende groepen. Het aantal groepen in uw groepenkast kan op een gegeven moment niet meer toereikend zijn. Bijvoorbeeld omdat u allerlei extra elektronische apparaten bent gaan gebruiken, of u krijgt zonnepanelen een warmtepomp, u wilt uw auto opladen etc etc. In dat geval wilt u wellicht de groepenkast uitbreiden door een extra groep aan te leggen. Ook in het geval van een verbouwing of aanbouw kan uitbreiding nodig zijn. Onze elektriciens komen graag een extra groep aansluiten bij u in Medemblik.
Groepenkast Medemblik krachtstroom
Verschillende apparaten die veel stroom vragen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze huishoudens. Denk bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat, quooker, oven of vaatwasser. Voor de meeste apparaten volstaat een extra groep of aparte groep. Er zijn echter zware toepassingen waarvoor zelfs krachtstroom nodig is. In dat geval gaat u van 1 fase stroom naar een 3 fase aansluiting.
Driefasenspanning is in staat om een veel hoger vermogen te leveren. De aansluiting wordt niet standaard aangeboden door alle energieleveranciers. Benieuwd of uw huidige aantal groepen of fasen toereikend zal zijn voor dergelijke extra apparatuur? Neem gerust contact met ons op!
Groepenkast in Medemblik plaatsen:
Heeft u in Medemblik uitbreiding van uw huidige installatie nodig, of wilt u een groepenkast samenstellen voor een nieuwe woning? Onze elektricien zorgt bij het uitbreiden van uw groepenkast dat alles veilig wordt aangesloten. Zo zullen wij altijd een aardlekschakelaar aansluiten. Neem contact op met Elektricien Medemblik voor meer informatie en bel 0229-317125.

Bij een storing helpt men u vandaag nog uit de zorgen, bel 0229-317125

Een aangewezen partner, voor de gemeente Medemblik is

TRD Multidiensten B.V.
KvK: 88068749
BTW: NL8644.93.496B01
IBAN: NL50 INGB0798 5512 32

tel: 0229-317125

 

 

gecertificeerde elektricien in Medemblik, veel gestelde vragen:

wat kost een spoed elektricien in Medemblik

Hebt u een spoedklus in West Friesland en moet de elektricien tijdens het weekend, tijdens de avonduren of op een feestdag uitrukken, dan is de toeslag per uur 30 tot 50%. 

verschil elektricien en elektromonteur in Medemblik

er is geen verschil tussen deze functies.

wat kost een nieuwe groepenkast in Medemblik

afhankelijk van de wensen , zonnepanelen? , warmtepomp?, etc, tussen de €800 en €1700

wat rekent een elektricien per uur in Medemblik

afhankelijk van de specialisatie: tussen de €45 en €75 per uur in Medemblik, in de gemeente Medemblik

hoe vind ik een goede elektricien in Medemblik

bel 0229-317125😉. Let op certificering en erkenning/lidmaatschap van een branchevereniging. Vraag als het even kan meerdere offertes aan.

prijs complete elektrische (huis) installatie in Medemblik 

globaal, in het algemeen, afhankelijk van de wensen, moet u rekenen op een bedrag van €3000 tot €4500 in de regio West Friesland

alle genoemde prijzen zijn indicatief en onder voorbehoud

 

 

Beoordeling door klanten in West Friesland van dit elektrotechnisch installatiebedrijf voor de gemeente Medemblik:

Beoordeling door klanten van deze elektriciens :

ons “rapportcijfer”: 9.2 – 92% beveelt ons aan! gebaseerd op 68 reviews van TRD Multidiensten bij KiyOh

elektricien in Medemblik nodig

9,2
10
1
68

0229-317125

logo
Medemblik
€€
Ma-Zon 8/20 open

meer reparatiebedrijven voor de gemeente Medemblik:

een ontstoppingsbedrijf in Medemblik

een deskundige dakdekker in Medemblik

een gecertificeerd glasbedrijf in Medemblik

een betaalbare uitvaart in Medemblik