Elektricien in de gemeente Gooise Meren: Last van een elektrische storing of is een groepenkast aan vervanging toe? Deze regionaal werkende elektricien is U van dienst met elektro-service in Naarden! Gespecialiseerd in renovatie en snel herstel door gecertificeerde vakmensen. Het elektrotechnische installatiebedrijf van Gooi- en Vechtstreek, ook voor de vervanging van bijv. een groepenkast of een uitbreiding hiervan ivm aanschaf zonnepanelen, warmtepomp etc.
Bel elke dag van de week! vrijblijvende offerte, de scherpste offerte van de elektricien in Naarden!

7/7 elektro-service voor gemeente Gooise Meren: bij defect en schade, 035-2057414

Aangesloten partner van elektro-installateur.nl® geeft een unieke garantie op materiaal en uitgevoerde werkzaamheden!

7/7 elektricien Naarden, gecertificeerd! Bel 035-2057414

Als gecertificeerd elektricien in Naarden plaatst en repareert men volgens de NEN norm. Zodat u 100% zekerheid heeft dat het werk correct gedaan is en u bent verzekerd van garantie. En alles wordt netjes opgeruimd.

Elektroservice in Gooi- en Vechtstreek

Al vele jaren levert men elektrotechnische service in de regio Gooi- en Vechtstreek: een extra groep, verhelpen van storingen, vernieuwen van een installatie, een nieuwe groepenkast, laadpaal, zonnepanelen, airco of hybride warmtepomp etc etc

Storing of kortsluiting? Snel ter plaatse in Naarden

Meestal binnen 45 min., waar dan ook in de gemeente Gooise Meren.
Noodvoorzieningen worden direct geplaatst , uw pand is snel weer veilig!
7 dagen per week.

Verlichting inbouwen in Naarden:

aanleggen van inbouwverlichting Naarden
lees meer over verlichting installatie in Naarden:
LED verlichting in Naarden?
De verlichting in uw woning of bedrijfspand in Naarden kan veel energie verbruiken. Om uw hoge energierekening omlaag te krijgen kunt u verschillende maatregelen nemen. De simpelste optie: laat lampen niet onnodig aan. Wanneer u gaat slapen of de woning verlaat is er natuurlijk geen reden om verlichting aan te laten. Dit zorgt voor hoge kosten en is bovendien slecht voor het milieu. Gebruik lampen alleen wanneer deze nodig zijn! Een andere optie is het plaatsen van LED verlichting.
Zuinige LED verlichting in huis:
Het vervangen van uw verlichting is een aantrekkelijke oplossing. Tegenwoordig stappen steeds meer huishoudens over op zuinige LED verlichting. Door uw lampen te vervangen door LED zal uw huishouden een stuk minder energie verbruiken. Deze milieuvriendelijke lampen kunnen u een flinke besparing opleveren. Bent u geïnteresseerd in nieuwe verlichting? De ervaren elektriciens van ons bedrijf zijn u graag van dienst. Wij kunnen u van professioneel advies voorzien en uw huidige verlichting in Naarden vervangen door LED lampen.
Waarom kiest u LED verlichting?
LED verlichting heeft vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:
Soms wel 90% zuiniger dan een traditionele gloeilamp.
Geeft direct licht, in tegenstelling tot spaarlampen.
Wordt niet zo heet als gloei- en halogeenlampen.
Veel langere levensduur.
Tuinverlichting in Naarden:
Door zijn zuinigheid is LED verlichting bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin. Ook voor het plaatsen van LED lampen in uw tuin kunt u bij ons terecht.
Wilt u LED verlichting laten plaatsen in huis of tuin? Of heeft u problemen met uw huidige LED lampen in Naarden? Onze elektriciens helpen u graag! Bel 035-2057414. Als Elektricien in Naarden hebben wij veel ervaring met het aanleggen van LED-verlichting.

Aanleg van tuinverlichting in Naarden:

tuinverlichting aanleggen Naarden
tuinverlichting in Naarden:
LED tuinverlichting in Naarden?
De verlichting van uw tuin in Naarden kan veel energie verbruiken.
LED verlichting heeft vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:
Soms wel 90% zuiniger dan een traditionele gloeilamp.
Geeft direct licht, in tegenstelling tot spaarlampen.
Wordt niet zo heet als gloei- en halogeenlampen.
Veel langere levensduur.
Tuinverlichting in Naarden:
Door zijn zuinigheid is LED verlichting bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin. Ook voor het plaatsen van LED lampen in uw tuin kunt u bij ons terecht.
Wilt u LED verlichting laten plaatsen in de tuin? Of heeft u problemen met uw huidige LED lampen in Naarden? Onze elektriciens helpen u graag! Bel 035-2057414. Als Elektricien in Naarden hebben wij veel ervaring met het aanleggen van LED-verlichting.

Stroomstoring in Naarden:

elektro storing Naarden
Stroomstoring in Naarden meer info:
Stroomstoring in Naarden:
Als de televisie niet meer aangaat, de lichten niet meer werken en de stofzuiger niks meer doet, heeft u mogelijk last van een stroomstoring. Ook in Naarden komen stroomstoringen voor. Soms alleen in een woning, soms in de hele straat. Kijk eens verderop in de straat of de andere woningen wel stroom hebben.
Als de storing zich niet beperkt tot uw huis, moet de energieleverancier op de hoogte gebracht worden. Als blijkt dat alleen uw woning onderhevig is aan een stroomstoring, kunt u het probleem verder lokaliseren. Wanneer de meterkast op het oog geen problemen heeft, kunt u de stekkerproef uitvoeren om de storing te pin-pointen.
Hulp bij een stroomstoring in Naarden
Wanneer het niet lukt om het probleem te lokaliseren en op te lossen, is hulp van buitenaf natuurlijk gewenst. Ga niet met oplossingen aan de slag als het probleem niet goed te duiden is. De veiligheid van u en uw woning komt in het gedrang als u een slechte reparatie uitvoert.
Een professionele oplossing is gelukkig in handbereik. Betreft het alleen uw woning? Dan helpen onze vakmensen u graag in Naarden om de storing te verhelpen.
Twijfel geen moment als u een stroomstoring heeft in Naarden. We zijn u graag van dienst! Bel NU 035-2057414 voor een afspraak op korte termijn met de elektriciens

Elektra aanleggen of herstellen in Naarden?
Elektro-installateur.nl® bellen! 035-2057414

Een stroomstoring komt altijd ongelegen. Wij begrijpen dat u bij elektraschade snel geholpen wilt worden. De 7/7 service van elektro-installateur.nl® is dagelijks bereikbaar voor alle reparaties. Onze ervaren elektriciens zorgen ervoor dat uw storing deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is.

Ons elektrotechnisch bedrijf biedt een betrouwbare service bij calamiteiten. Dit betekent dat u ons servicenummer ☎ 035-2057414 elke dag kunt bellen . Ook voor algemene informatie over het vervangen van een groepenkast, aanleg van een laadpaal of inductie kookplaat of onze tarieven »

Airco/hybride warmtepomp installatie in Naarden:

elektro hybride warmtepomp aansluiten Naarden
meer over elektrotechnische installatie in Naarden:
Elektrotechniek in Naarden
Wij zijn werkzaam als elektrotechnisch installatiebedrijf in Naarden en omgeving. Een elektromonteur van ons bedrijf kan u van dienst zijn met allerhande werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Samenwerking is een van onze speerpunten: onze elektricien luistert altijd naar de wensen van de opdrachtgever, maar zorgt tegelijkertijd voor deskundig advies. Wij begeleiden u graag bij het totale proces. Of het nu gaat om een installatie in een kleine woning of in een groot bedrijfspand.
Elektrotechniek Naarden:
Bij elektrotechniek komt enig gevaar kijken. Omdat er met hoge spanningen wordt gewerkt is het aan te raden om een expert in te schakelen. Een professionele elektromonteur kan de werkzaamheden veilig voor u uitvoeren en zorgt er bovendien voor dat de installatie ook in de toekomst veilig blijft functioneren. Bij al ons installatiewerk bent u verzekerd van veilige plaatsing. Wij voldoen aan moderne normen en eisen voor elektromonteurs.
Elektrotechniek Naarden zonnepanelen, warmtepomp en airco:
In omgeving Naarden schakelt u voor alles omtrent elektrotechniek onze elektriciens in. Wij leveren een scala aan diensten en installaties. Zo plaatsen wij groepenkasten en verlichting, maar ook zonnepanelen, warmtepomp en airconditioning. Wij zijn gecertificeerd PV installateur en kunnen u van aankoop tot plaatsing van dienst zijn met nieuwe zonnepanelen.
Wilt u een installatie laten uitvoeren, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op via 035-2057414! Als elektricien in Naarden zijn we u graag van dienst.

(Hybride-} warmtepomp boiler installatie in Naarden:

warmtepomp boiler installatie in Naarden
lees meer over boiler installatie in Naarden:
Boilers , tegenwoordig met een ingebouwde warmtepomp! Veel zuiniger! ++Tekst volgt++
Men staat voor u klaar in Gooi- en Vechtstreek en helpt u graag met een passend persoonlijk advies.
bel vrijblijvend 035-2057414

Aardlekschakelaar en aardleiding in Naarden

vervangen van een aardlekschakelaar Naarden

lees meer over aardleiding en de aardlekschakelaar in Naarden:
Aardlekschakelaar aansluiten in Naarden:
Volgens de NEN 1010 is de aanwezigheid van een aardlekschakelaar in nieuwe woningen al sinds 1975 verplicht, en dat is niet voor niets. Een aardlekschakelaar voorkomt namelijk dat u door een huishoudelijk apparaat geëlektrocuteerd kunt worden. Zonder dat u het in de gaten heeft kan een apparaat stuk gaan. Er ontstaat geen kortsluiting dus de stop blijft intact, maar het apparaat staat dan wel onder stroom. Er is dus kans dat u een flinke schok krijgt als u er weer gebruik van wilt maken. Als u er nog geen heeft, raden we u ten zeerste aan om een aardlekschakelaar te laten aansluiten.
Met een aardlekschakelaar bent u verzekerd van veilige elektra. Laat in Naarden uw aardlekschakelaar installeren door een ervaren elektricien van ons elektrotechnisch bedrijf. U kunt ook zelf uw aardlekschakelaar testen. Een aardlekschakelaar is namelijk voorzien van een testknop. Als u deze indrukt valt de stroom uit. Als dit niet het geval is, is er ergens in uw elektrotechnische installatie iets mis. U kunt dan altijd contact met ons opnemen, zodat uw elektricien uit Naarden het probleem kan verhelpen.
Aardlekschakelaar aansluiten in Naarden offerte:
Niet alleen elektriciteit zelf is gevaarlijk, ook de geleiders van stroom kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om elektriciteitssnoeren weg te werken. Wij kunnen u adviseren over veilig wonen en ook de eventuele gevaarlijke situaties voor u oplossen. Naast losse snoeren in uw huis, zijn er misschien ook onbeveiligde stopcontacten. Dat is niet heel erg, als ze tenminste niet op plekken zitten waar uw kinderen gemakkelijk bij kunnen komen. Dan wordt het gevaarlijk. Laat ons daarom uw stopcontacten beveiligen. Dat kan op verschillende manieren: met behulp van afdekplaatjes, losse pluggen of zelfs een kindveilige wandcontactdoos.
Wilt u een offerte om een aardlekschakelaar aan te sluiten in Naarden? Bel vrijblijvend naar 035-2057414. Elektricien Naarden staat graag voor u klaar met een passend persoonlijk advies.

Groep of groepenkast uitbreiden / vervangen in Naarden:

Naarden: groepenkast nieuw
meer over groep toevoegen en groepenkast vervangen in Naarden:
Groepenkast in Naarden:
Voor al het werk aan uw groepenkast schakelt u in Naarden onze elektriciens in. De groepenkast is een onmisbare schakel binnen uw elektrotechnische installatie: de stroom komt hier binnen en wordt over de woning verdeeld. Een stoppenkast moet daarom in orde zijn om veilig gebruik te kunnen maken van uw elektra. Wij raden dan ook sterk aan om een verouderde groepenkast te vervangen.
Ieder huishouden of bedrijfspand heeft een anders samengestelde groepenkast nodig. Het aanpassen of vervangen van de installatie vereist technische kennis. Wij geven u graag een advies dat bij uw specifieke situatie past. Daarnaast kunnen wij het leveren en het plaatsen van de groepenkast in Naarden op ons nemen.
Groepenkast in Naarden vervangen:

groepenkast vervangen in Naarden
U bent bij ons aan het juiste adres voor het vervangen van stoppen of het vernieuwen van de gehele groepenkast. De regels voor elektra in huis zijn tegenwoordig een stuk strenger. Wanneer er aanpassingen in de groepenkast worden verricht zult u aan de meest recente maatstaven moeten voldoen. Zo moeten alle groepen verplicht worden beveiligd door een aardlekschakelaar wanneer een groepenkast wordt vervangen, uitgebreid of aangepast.
Wij zorgen ervoor dat uw woning in Naarden aan alle huidige veiligheidsnormen voldoet. Een inspectie van uw huidige groepenkast zal uitwijzen of de installatie nog volstaat. Indien nodig kunnen wij de complete groepenkast vervangen. Wij voorzien u graag van vakkundig advies over veiligheidseisen en voeren werkzaamheden aan uw stoppenkast altijd vakkundig uit zodat u ook op lange termijn veilig stroom kunt gebruiken.
Groepenkast in Naarden uitbreiden?
De stopcontacten, apparaten en lichtpunten van uw woning in Naarden zijn verdeeld over verschillende groepen. Het aantal groepen in uw groepenkast kan op een gegeven moment niet meer toereikend zijn. Bijvoorbeeld omdat u allerlei extra elektronische apparaten bent gaan gebruiken, of u krijgt zonnepanelen een warmtepomp, u wilt uw auto opladen etc etc. In dat geval wilt u wellicht de groepenkast uitbreiden door een extra groep aan te leggen. Ook in het geval van een verbouwing of aanbouw kan uitbreiding nodig zijn. Onze elektriciens komen graag een extra groep aansluiten bij u in Naarden.
Groepenkast Naarden krachtstroom
Verschillende apparaten die veel stroom vragen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze huishoudens. Denk bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat, quooker, oven of vaatwasser. Voor de meeste apparaten volstaat een extra groep of aparte groep. Er zijn echter zware toepassingen waarvoor zelfs krachtstroom nodig is. In dat geval gaat u van 1 fase stroom naar een 3 fase aansluiting.
Driefasenspanning is in staat om een veel hoger vermogen te leveren. De aansluiting wordt niet standaard aangeboden door alle energieleveranciers. Benieuwd of uw huidige aantal groepen of fasen toereikend zal zijn voor dergelijke extra apparatuur? Neem gerust contact met ons op!
Groepenkast in Naarden plaatsen:
Heeft u in Naarden uitbreiding van uw huidige installatie nodig, of wilt u een groepenkast samenstellen voor een nieuwe woning? Onze elektricien zorgt bij het uitbreiden van uw groepenkast dat alles veilig wordt aangesloten. Zo zullen wij altijd een aardlekschakelaar aansluiten. Neem contact op met Elektricien Naarden voor meer informatie en bel 035-2057414.

Bij een storing helpt men u vandaag nog uit de zorgen, bel 035-2057414

Een aangewezen partner, voor de gemeente Gooise Meren is

TRD Multidiensten B.V.
KvK: 88068749
BTW: NL8644.93.496B01
IBAN: NL50 INGB0798 5512 32

tel: 035-2057414

 

 

gecertificeerde elektricien in Naarden, veel gestelde vragen:

wat kost een spoed elektricien in Naarden

Hebt u een spoedklus in Gooi- en Vechtstreek en moet de elektricien tijdens het weekend, tijdens de avonduren of op een feestdag uitrukken, dan is de toeslag per uur 30 tot 50%. 

verschil elektricien en elektromonteur in Naarden

er is geen verschil tussen deze functies.

wat kost een nieuwe groepenkast in Naarden

afhankelijk van de wensen , zonnepanelen? , warmtepomp?, etc, tussen de €800 en €1700

wat rekent een elektricien per uur in Naarden

afhankelijk van de specialisatie: tussen de €45 en €75 per uur in Naarden, in de gemeente Gooise Meren

hoe vind ik een goede elektricien in Naarden

bel 035-2057414😉. Let op certificering en erkenning/lidmaatschap van een branchevereniging. Vraag als het even kan meerdere offertes aan.

prijs complete elektrische (huis) installatie in Naarden 

globaal, in het algemeen, afhankelijk van de wensen, moet u rekenen op een bedrag van €3000 tot €4500 in de regio Gooi- en Vechtstreek

alle genoemde prijzen zijn indicatief en onder voorbehoud

 

 

Beoordeling door klanten in Gooi- en Vechtstreek van dit elektrotechnisch installatiebedrijf voor de gemeente Gooise Meren:

Beoordeling door klanten van deze elektriciens :

ons “rapportcijfer”: 9.2 – 92% beveelt ons aan! gebaseerd op 68 reviews van TRD Multidiensten bij KiyOh

elektricien in Naarden nodig

9,2
10
1
68

035-2057414

logo
Naarden
€€
Ma-Zon 8/20 open

meer reparatiebedrijven voor de gemeente Gooise Meren:

een ontstoppingsbedrijf in Naarden

een deskundige dakdekker in Naarden

een gecertificeerd glasbedrijf in Naarden

een betaalbare uitvaart in Naarden