Meteen naar de inhoud

Elektricien in Maasbommel nodig? Bel de expert!

Elektricien in Maasbommel ☎ 073-2001089

U komt in contact met het
aangesloten elektrotechnisch installatiebedrijf voor de gemeente West Maas en Waal

Gespecialiseerd in elektrische installaties van woningen, instellingen en bedrijven, met als specialisme herstel van storingen en airco en warmtepomp installatie in Maasbommel. Wij plaatsen altijd met respect voor uw eigendom!
Behalve voor het duurzaam repareren van allerlei soorten apparaten, kunt u bij deze elektro-specialist ook terecht voor een groepenkast, beveiliging van garage- en voordeur, aanleg van extra groepen en zonnepanelen, verlichting, laadpaal voor uw auto, etc.

elektrische storing in Maasbommel?
elektrische storing in Maasbommel?
Arend en zijn collega’s helpen u in Brabant Noord, bel 073-2001089
Kosten spoedhulp elektricien Maasbommel,

De prijs voor spoedhulp van een elektricien in de gemeente West Maas en Waal is in iedere situatie anders,
bel gerust 073-2001089 voor een prijsindicatie of kijk op de tarief pagina

Stroomstoring? 24/7 elektricien in Maasbommel 073-2001089

Bel nu voor de actuele prijs ☎ 073-2001089

Een duurzaam en veilig thuis in Maasbommel:

elektro aardlekschakelaar in Maasbommel
aardlekschakelaar-aardeleiding

Optimaal beveiligd, of uitgebreid!

verlichting inbouw Maasbommel
Verlichting aanleg

uitgekiend ontwerp, gecombineerd met vakmanschap resulteert in het mooiste resultaat.

hybride warmtepomp Maasbommel
Warmtepomp in Maasbommel

Met ISDE subsidie.
En als het nodig is: 7/7 service dienst.

groepenkast nieuw Maasbommel
Groepenkast in Maasbommel

Afwerking naar uw smaak, desgewenst incl. laadpaal.

Elektrotechniek in Maasbommel 073-2001089

meer over elektrotechnische installatie in Maasbommel:
Elektrotechniek in Maasbommel:
Wij zijn werkzaam als elektrotechnisch installatiebedrijf in Maasbommel en omgeving. Een elektromonteur van ons bedrijf kan u van dienst zijn met allerhande werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Samenwerking is een van onze speerpunten: onze elektricien luistert altijd naar de wensen van de opdrachtgever, maar zorgt tegelijkertijd voor deskundig advies. Wij begeleiden u graag bij het totale proces. Of het nu gaat om een installatie in een kleine woning of in een groot bedrijfspand.
Elektrotechniek Maasbommel:
Bij elektrotechniek komt enig gevaar kijken. Omdat er met hoge spanningen wordt gewerkt is het aan te raden om een expert in te schakelen. Een professionele elektromonteur kan de werkzaamheden veilig voor u uitvoeren en zorgt er bovendien voor dat de installatie ook in de toekomst veilig blijft functioneren. Bij al ons installatiewerk bent u verzekerd van veilige plaatsing. Wij voldoen aan moderne normen en eisen voor elektromonteurs.
Elektrotechniek in de regio Brabant Noord zonnepanelen, warmtepomp en airco:
In omgeving Maasbommel schakelt u voor alles omtrent elektrotechniek onze elektriciens in. Wij leveren een scala aan diensten en installaties. Zo plaatsen wij groepenkasten en verlichting, maar ook zonnepanelen, warmtepomp en airconditioning. Wij zijn gecertificeerd PV installateur en kunnen u van aankoop tot plaatsing van dienst zijn met nieuwe zonnepanelen.
Wilt u een installatie laten uitvoeren, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op via 073-2001089! Als elektricien in Maasbommel zijn we u graag van dienst.

Verlichting in Maasbommel

lees meer over (tuin)verlichting installatie in Maasbommel:
LED verlichting in Maasbommel?
De verlichting in uw woning of bedrijfspand in Maasbommel kan veel energie verbruiken. Om uw hoge energierekening omlaag te krijgen kunt u verschillende maatregelen nemen. De simpelste optie: laat lampen niet onnodig aan. Wanneer u gaat slapen of de woning verlaat is er natuurlijk geen reden om verlichting aan te laten. Dit zorgt voor hoge kosten en is bovendien slecht voor het milieu. Gebruik lampen alleen wanneer deze nodig zijn! Een andere optie is het plaatsen van LED verlichting.
Zuinige LED verlichting in huis en tuin:
Het vervangen van uw verlichting is een aantrekkelijke oplossing. Tegenwoordig stappen steeds meer huishoudens over op zuinige LED verlichting. Door uw lampen te vervangen door LED zal uw huishouden een stuk minder energie verbruiken. Deze milieuvriendelijke lampen kunnen u een flinke besparing opleveren. Bent u geïnteresseerd in nieuwe verlichting? De ervaren elektriciens van ons bedrijf zijn u graag van dienst. Wij kunnen u van professioneel advies voorzien en uw huidige verlichting in Maasbommel vervangen door LED lampen.
Waarom kiest u LED verlichting?
LED verlichting heeft vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:
Soms wel 90% zuiniger dan een traditionele gloeilamp.
Geeft direct licht, in tegenstelling tot spaarlampen.
Wordt niet zo heet als gloei- en halogeenlampen.
Veel langere levensduur.
Tuinverlichting in Maasbommel:
Door zijn zuinigheid is LED verlichting bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin. Ook voor het plaatsen van LED lampen in uw tuin kunt u bij ons terecht.
Wilt u LED verlichting laten plaatsen in huis of tuin? Of heeft u problemen met uw huidige LED lampen in Maasbommel? Onze elektriciens helpen u graag! Bel 073-2001089. Als Elektricien in Maasbommel hebben wij veel ervaring met het aanleggen van LED-verlichting.

Aardleiding & Groepenkast in Maasbommel

Voor al het werk aan uw groepenkast schakelt u in Maasbommel onze elektriciens in

meer over groep toevoegen en groepenkast vervangen in Maasbommel:
Groepenkast in Maasbommel:
Voor al het werk aan uw groepenkast schakelt u in Maasbommel onze elektriciens in. De groepenkast is een onmisbare schakel binnen uw elektrotechnische installatie: de stroom komt hier binnen en wordt over de woning verdeeld. Een stoppenkast moet daarom in orde zijn om veilig gebruik te kunnen maken van uw elektra. Wij raden dan ook sterk aan om een verouderde groepenkast te vervangen.
Ieder huishouden of bedrijfspand heeft een anders samengestelde groepenkast nodig. Het aanpassen of vervangen van de installatie vereist technische kennis. Wij geven u graag een advies dat bij uw specifieke situatie past. Daarnaast kunnen wij het leveren en het plaatsen van de groepenkast in Maasbommel op ons nemen.
Groepenkast in Maasbommel vervangen:
U bent bij ons aan het juiste adres voor het vervangen van stoppen of het vernieuwen van de gehele groepenkast. De regels voor elektra in huis zijn tegenwoordig een stuk strenger. Wanneer er aanpassingen in de groepenkast worden verricht zult u aan de meest recente maatstaven moeten voldoen. Zo moeten alle groepen verplicht worden beveiligd door een aardlekschakelaar wanneer een groepenkast wordt vervangen, uitgebreid of aangepast.
Wij zorgen ervoor dat uw woning in Maasbommel aan alle huidige veiligheidsnormen voldoet. Een inspectie van uw huidige groepenkast zal uitwijzen of de installatie nog volstaat. Indien nodig kunnen wij de complete groepenkast vervangen. Wij voorzien u graag van vakkundig advies over veiligheidseisen en voeren werkzaamheden aan uw stoppenkast altijd vakkundig uit zodat u ook op lange termijn veilig stroom kunt gebruiken.
Groepenkast in Maasbommel uitbreiden?
De stopcontacten, apparaten en lichtpunten van uw woning in Maasbommel zijn verdeeld over verschillende groepen. Het aantal groepen in uw groepenkast kan op een gegeven moment niet meer toereikend zijn. Bijvoorbeeld omdat u allerlei extra elektronische apparaten bent gaan gebruiken, of u krijgt zonnepanelen een warmtepomp, u wilt uw auto opladen etc etc. In dat geval wilt u wellicht de groepenkast uitbreiden door een extra groep aan te leggen. Ook in het geval van een verbouwing of aanbouw kan uitbreiding nodig zijn. Onze elektriciens komen graag een extra groep aansluiten bij u in Maasbommel.
Groepenkast Maasbommel krachtstroom
Verschillende apparaten die veel stroom vragen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze huishoudens. Denk bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat, quooker, oven of vaatwasser. Voor de meeste apparaten volstaat een extra groep of aparte groep. Er zijn echter zware toepassingen waarvoor zelfs krachtstroom nodig is. In dat geval gaat u van 1 fase stroom naar een 3 fase aansluiting.
Driefasenspanning is in staat om een veel hoger vermogen te leveren. De aansluiting wordt niet standaard aangeboden door alle energieleveranciers. Benieuwd of uw huidige aantal groepen of fasen toereikend zal zijn voor dergelijke extra apparatuur? Neem gerust contact met ons op!
Groepenkast in Maasbommel plaatsen:
Heeft u in Maasbommel uitbreiding van uw huidige installatie nodig, of wilt u een groepenkast samenstellen voor een nieuwe woning? Onze elektricien zorgt bij het uitbreiden van uw groepenkast dat alles veilig wordt aangesloten. Zo zullen wij altijd een aardlekschakelaar aansluiten. Neem contact op met Elektricien Maasbommel voor meer informatie en bel 073-2001089.
lees meer over aardleiding en de aardlekschakelaar in Maasbommel:
Aardlekschakelaar aansluiten in Maasbommel: Volgens de NEN 1010 is de aanwezigheid van een aardlekschakelaar in nieuwe woningen al sinds 1975 verplicht, en dat is niet voor niets. Een aardlekschakelaar voorkomt namelijk dat u door een huishoudelijk apparaat geëlektrocuteerd kunt worden. Zonder dat u het in de gaten heeft kan een apparaat stuk gaan. Er ontstaat geen kortsluiting dus de stop blijft intact, maar het apparaat staat dan wel onder stroom. Er is dus kans dat u een flinke schok krijgt als u er weer gebruik van wilt maken. Als u er nog geen heeft, raden we u ten zeerste aan om een aardlekschakelaar te laten aansluiten. Met een aardlekschakelaar bent u verzekerd van veilige elektra. Laat in Maasbommel uw aardlekschakelaar installeren door een ervaren elektricien van ons elektrotechnisch bedrijf. U kunt ook zelf uw aardlekschakelaar testen. Een aardlekschakelaar is namelijk voorzien van een testknop. Als u deze indrukt valt de stroom uit. Als dit niet het geval is, is er ergens in uw elektrotechnische installatie iets mis. U kunt dan altijd contact met ons opnemen, zodat uw elektricien uit Maasbommel het probleem kan verhelpen. Aardlekschakelaar aansluiten in Maasbommel offerte: Niet alleen elektriciteit zelf is gevaarlijk, ook de geleiders van stroom kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om elektriciteitssnoeren weg te werken. Wij kunnen u adviseren over veilig wonen en ook de eventuele gevaarlijke situaties voor u oplossen. Naast losse snoeren in uw huis, zijn er misschien ook onbeveiligde stopcontacten. Dat is niet heel erg, als ze tenminste niet op plekken zitten waar uw kinderen gemakkelijk bij kunnen komen. Dan wordt het gevaarlijk. Laat ons daarom uw stopcontacten beveiligen. Dat kan op verschillende manieren: met behulp van afdekplaatjes, losse pluggen of zelfs een kindveilige wandcontactdoos. Wilt u een offerte om een aardlekschakelaar aan te sluiten in Maasbommel? Bel vrijblijvend naar 073-2001089. Elektricien Maasbommel staat graag voor u klaar met een passend persoonlijk advies.

Elektrische storing in Maasbommel: 073-2001089

Elektrische storing in Maasbommel meer info:
Elektrische storing in Maasbommel:
Als de televisie niet meer aangaat, de lichten niet meer werken en de stofzuiger niks meer doet, heeft u mogelijk last van een stroomstoring. Ook in Maasbommel komen stroomstoringen voor. Soms alleen in een woning, soms in de hele straat. Kijk eens verderop in de straat of de andere woningen wel stroom hebben.
Als de storing zich niet beperkt tot uw huis, moet de energieleverancier op de hoogte gebracht worden. Als blijkt dat alleen uw woning onderhevig is aan een stroomstoring, kunt u het probleem verder lokaliseren. Wanneer de meterkast op het oog geen problemen heeft, kunt u de stekkerproef uitvoeren om de storing te localiseren.
Hulp bij een stroomstoring in Maasbommel
Wanneer het niet lukt om het probleem te lokaliseren en op te lossen, is hulp van buitenaf natuurlijk gewenst. Ga niet met oplossingen aan de slag als het probleem niet goed te duiden is. De veiligheid van u en uw woning komt in het gedrang als u een slechte reparatie uitvoert.
Een professionele oplossing is gelukkig in handbereik. Betreft het alleen uw woning? Dan helpen onze vakmensen u graag in Maasbommel om de storing te verhelpen.
Twijfel geen moment als u een stroomstoring heeft in Maasbommel. We zijn u graag van dienst! Bel NU 073-2001089 voor een afspraak op korte termijn met de elektriciens

isde subsidieregeling voor warmtepompen in Maasbommel

Ook in 2023 ISDE subsidie voor een (hybride)warmtepomp in Maasbommel!

Ook in 2023 is er sprake van ISDE subsidie voor een (hybride)warmtepomp waardoor u kunt profiteren van een subsidiebedrag. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt? Wij vertellen er graag meer over. Als elektro-specialist werkzaam in Brabant Noord weet men exact waar u aan moet voldoen qua subsidie aanvraag, en welke warmtepompen er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze. U bent aan het juiste adres! Bel gerust. Stappenplan subsidie aanvragen ISDE, klik hier

Groepenkast uitbreiden in Maasbommel? ☎ 073-2001089

groep uitbreiding in Maasbommel

Warmtepomp, Inbraakbeveiliging, zonnepanelen, auto opladen, elektrisch koken, het kan allemaal. Aardlekschakelaar vervangen, aardleiding vernieuwen?
Deze groepenkasten zijn veilig, duurzaam en klimaatneutraal geproduceerd.
Voldoet aan de eisen. Informeer naar de mogelijkheden.
U kunt altijd vrijblijvend bellen.

7/7 service: direct herstel bij schade of een defect. Bel elke dag met 073-2001089. U wordt zsm geholpen door het elektrotechniekbedrijf dat werkzaam is in de gemeente West Maas en Waal.

U wordt geholpen in Maasbommel door:

TRD Multidiensten bv ,

kvk: 88068749 ,
iban: NL50 INGB 0798 5512 32
hoofdkantoor:
tel. 073-2001089

met meerdere vestigingen in Nederland ook bij u in Brabant Noord aanwezig!

Zij helpen u graag in West Maas en Waal, dus ook in Boxtel, Vught, Schijndel, Liempde en uiteraard ook in Maasbommel.

Bel 073-2001089 = elektrotechnisch installateur Maasbommel, 7/7 noodservice

073-2001089

gecertificeerde elektricien Maasbommel, veel gestelde vragen:

Hoe spoor je kortsluiting op in Maasbommel?

Zelf de kortsluiting opsporen in Maasbommel kan door
alle stekkers op één groep los te halen, de groepsschakelaar
weer aan te zetten en één voor één de stekkers weer in het contact te steken
. Wanneer de stop doorslaat weet u door welk apparaat
de kortsluiting veroorzaakt wordt.

Wat te doen bij een elektrische storing in Maasbommel?

Heeft u helemaal geen stroom, dan kunt u de storing melden via het Nationaal storingsnummer Stroom & Gas (0800-9009). Dit is een gratis nummer. Uw melding komt direct bij uw regionale netbeheerder binnen. Met de de mobiele telefoon kunt u ook de website Gas- en stroomstoringen raadplegen.

Groepenkast & meterkast in Maasbommel:

Hoelang gaat een meterkast mee in Brabant Noord?
Groepenkasten gaan gemiddeld tussen de 20 en 35 jaar mee. De normen en eisen die gesteld worden voor uw eigen veiligheid worden jaarlijks aangescherpt. Dit heeft te maken met de toename van het aantal elektronische apparaten die op het net worden aangesloten en die tegelijkertijd gebruikt worden.

Hoelang duurt het vervangen van Groepenkast in Maasbommel?
Een monteur zal tussen de 1 en 4 uur bezig zijn met een groepenkast vervangen van maximaal 12 groepen. Er zijn enkele factoren die invloed hebben op de tijd die nodig is om de groepenkast te vervangen.
Bijvoorbeeld of je de hoofdzekering eruit moet halen en het zegel moet verbreken.

Mag ik zelf een groepenkast vervangen?                                                  Het is toegestaan om zelf de groepenkast in uw huis te vervangen. Echter wordt het aangeraden om dit door een gecertificeerd installateur te laten doen. Een groepenkast vervangen vergt namelijk de nodige kennis en ervaring.

Kunnen zonnepanelen op iedere meter- of groepenkastkast?

Nee, Er moet een 3 fase aansluiting zijn, bij oudere woningen is dit vaak    nog niet aanwezig. Een 3 fase aansluiting in Maasbommel maken wij snel in orde.

Wat te doen bij Stroomuitval in Maasbommel?

Tijdens de stroomstoring:
  • Bel geen 112, want het is geen acute nood. Wel kunt u bellen met het nationale stroomstoringsnummer: 0800-9009.
  • Beperk verdere telefoontjes zoveel mogelijk, want die kunnen het netwerk overbelasten, waardoor noodoproepen niet meer doorkomen.
  • Haal de stekkers uit de stopcontacten. Zo voorkomt u schade aan apparaten en overbelasting op het moment dat de stroom weer terugkomt.
  • Op gasenstroomstoringen.nl kunt u ontdekken of er een storing in uw straat/wijk is.
  • Loop even langs bij mensen die misschien hulp nodig hebben. Kijk of u kunt helpen met praktische zaken als informatievoorziening of een powerbank om een telefoon op te laden.
  • Is het koud? Dan is het handig om alleen de kleinste ruimten in je huis te bewonen en te verwarmen, zodat u niet te veel energie verliest.
  • Open je koelkast en vriezer zo weinig mogelijk zodat het eten minder snel warm wordt of ontdooit.
  • Hou ramen en deuren gesloten in de winter, zodat de warmte binnenshuis blijft.

Beoordeling door klanten in Brabant Noord van dit elektrotechnisch installatiebedrijf voor de gemeente West Maas en Waal:

Gewaardeerd met 9/10 sterren! –
Gebaseerd op 68 Trustoo® reviews van TRD Multiediensten B.V.
logo elektro-installateur.nl®

een aangewezen elektricien voor Maasbommel

9,2
10
1
68

073-2001089

logo
Maasbommel
tot 10 jr. garantie
Ma-Zon 24/7 open

meer reparatiebedrijven voor de gemeente West Maas en Waal:

een ontstoppingsbedrijf gemeente West Maas en Waal, Maasbommel

een dakdekker voor Maasbommel

een gecertificeerd glasbedrijf voor Maasbommel

een gecertificeerd isolatiebedrijf voor kruipruimte isolatie (met subsidie) in Maasbommel